מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
עיצוב פנים לחדר תצוגה

The D Showroom

עיצוב פנים לחדר תצוגה חדר התצוגה D הוא חדר תצוגה של מותג טיפוח עור בטייוואן. שטח הפנים בן 106 מטרים מרובעים משתמש מחדש במחסן תעשייתי ישן ומשמר את המבנה המקורי שלו. גלריית ביניים ומדרגות נוספו למרחב בעל התקרה הגבוהה כדי להגדיל את השטח השימושי. מבנים קלים מברזל ורשת מתכת שומרים על המרחב פתוח וגלוי לעין. חלונות גדולים מכניסים אור שמש ונוף של צמחים חיצוניים פנימה, מה שמפחית את הצורך בתאורה מלאכותית. עץ, צבע חלוקי נחל, ברזל, נייר וראטן משקפים את הגישה המינימליסטית והידידותית לסביבה של המותג.

שם הפרוייקט : The D Showroom, שם המעצבים : Tzu-Chien Chiang, שם הלקוח : Withind Studio.

The D Showroom עיצוב פנים לחדר תצוגה

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.