מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזת חטיף

Wow Long Rice Crust

אריזת חטיף עיצוב "וואו לונג" לגלידת אורז הוא עיצוב אריזה עבור חטיף מסורתי סיני של גלידת אורז. העיצוב מגיב לבעיית הדמיון בין מוצרים ולדימוי מותג מיושן בקטגוריית חטיפים זו. האריזה מציגה את הדמות ההיסטורית הסינית ג'וקה ליאנג, שכינויו היווה השראה לשם המותג, מצוירת בסגנון קומיקס הומוריסטי. הבעת פנים מוגזמת והמילה המדוברת "וואו" מתייחסות למרקם הלעיס של החטיף. שם המותג "וו לונג" עודכן ל"וואו לונג". סיפורים מאוירים בשילוב תצלומי מוצר משולבים יחד כדי למשוך צרכנים צעירים יותר.

שם הפרוייקט : Wow Long Rice Crust , שם המעצבים : Guan Zi, שם הלקוח : Xiao Ma Song Strategic Consulting Co., Ltd.

Wow Long Rice Crust  אריזת חטיף

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.