מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אביזרי תצוגה משולבים

Built by Action

אביזרי תצוגה משולבים עבודה זו משלבת סדרה של טכנולוגיות כגון אביזרי תצוגה, אינטראקציה סומטו-חושית והשראת לייזר למימוש הדמיית נתונים ותפיסת התנהגות. היקף המתקן מורכב מארבעה צמתי אינטראקציה: רחצה, נסיעה, עבודה וארוחה. פנים המיצב מציג את תופעת השינויים הסביבתיים המתאימים להתנהגויות אלו. היוצר מבקש להעלות את המודעות של אנשים לנזק לסביבה הנגרם מהתנהגויות מסוימות ולעודד אותם להגן על הסביבה באמצעות עבודה זו.

שם הפרוייקט : Built by Action, שם המעצבים : Wang Hongyin, שם הלקוח : Xi 'an Academy of Fine Arts.

Built by Action אביזרי תצוגה משולבים

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

ראיון עיצובי של היום

ראיונות עם מעצבים מפורסמים בעולם.

קרא את הראיונות והשיחות האחרונים בנושא עיצוב, יצירתיות וחדשנות בין עיתונאי עיצוב למעצבים, אמנים ואדריכלים מפורסמים בעולם. צפו בפרויקטים העדכניים ביותר ועיצובים עטורי פרסים של מעצבים מפורסמים, אמנים, אדריכלים ומחדשים. גלה תובנות חדשות על יצירתיות, חדשנות, אומנויות, עיצוב ואדריכלות. למדו על תהליכי עיצוב של מעצבים גדולים.