מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזה לבקבוק יין

Daqu

אריזה לבקבוק יין דאקו הינה עיצוב אריזה שנוצר עבור בקבוק יין. האריזה עשויה מציפת גבעולי תירס, חומר ידידותי לסביבה המתמוסס במהירות. יציקת הציפה יוצרת מבנה חד-שכבתי עם קווי מתאר בולטים המרמזים על הרים. צורת קווי המתאר מתייחסת לסביבת ההתססה הטבעית של לוז'ואו, שם נפגשים שלושה נהרות. משטח הציפה הלבן והסגנון החזותי הפשוט מעניקים למוצר זהות ברורה ומובחנת. האתגר המרכזי היה עיצוב מדויק של תבנית היציקה, כך שהציפה המעוצבת תשתחרר ממנה בצורה נקייה.

שם הפרוייקט : Daqu, שם המעצבים : yuejun chen, שם הלקוח : Shenzhen Red Deer Cultural Creative Design Co., LTD.

Daqu אריזה לבקבוק יין

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.