מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזת משחק קופסה

Addpakk

אריזת משחק קופסה אדפאק הוא משחק קופסה שנוצר למסיבות רווקים ורווקות. האריזה עצמה משמשת כצעצוע. הסט מורכב מצורות גיאומטריות בסיסיות שניתן לשלב לכדי דמויות במגוון דרכים. אורחים במסיבות כאלה לרוב אינם מכירים זה את זה, ולכן המשחק מבוסס על קונספט פשוט ומשעשע שמסייע לאנשים להתחיל להכיר. כל דמות מייצגת אופי ואישיות שונים, וההזדהות עם הדמויות היא החלק המשחקי של המשחק. הקופסה עשויה מנייר לבן בעובי בינוני עם ציפוי מט, וקיר כפול מעניק לקופסה חוזק.

שם הפרוייקט : Addpakk, שם המעצבים : Mono Design Studio, שם הלקוח : Mono Design Studio.

Addpakk אריזת משחק קופסה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.