מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
תנור פיצה

Disco Oven

תנור פיצה דיסקו אאבן הוא תנור פיצה חיצוני המוסק בעצים. התנור מעוצב בצורת כדור מסתובב בקוטר 110 ס"מ, המכוסה ביותר מ-34,000 מראות המורכבות ביד. בתוך הכדור נמצא גרעין מאבן יצוקה עם בסיס בישול מקורדיאריט. התנור מגיע לטמפרטורה של 400 מעלות צלזיוס תוך כ-20 דקות ומבשל פיצה נפוליטנית תוך 90 שניות. ניתן להכין גם מנות מחבת, לחמים וצלייה איטית, שכן גרעין האבן שומר על החום היטב. ארובה בעלת דופן כפולה ומעמד ממושקל מאפשרים שימוש עצמאי על כל משטח קשיח ומיושר.

שם הפרוייקט : Disco Oven, שם המעצבים : Mark Cresswell, שם הלקוח : 'Made By Marcus.

Disco Oven תנור פיצה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.