מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
כוס

Sakura

כוס הוא עיצב את הסאקורה על מנת לעשות שימוש יעיל בחומרי עץ מבלי לבזבז משאבים טבעיים. צורת הסימטריה כוללת משטחים מעוקלים המציעים התאמה טבעית לשתי ידיים והיא משפרת גרגר עץ יפהפה. גימור עדין של השפה יוצר גישה רכה אל הפה, אשר נעשה בעבודת יד בנפרד על ידי אומנים מסורתיים יפניים. החבל המעורב בצבע לבן ובז' מעוטר כמחזיק כוסות עם קשר נחש קטנטן קשור הוא מבטא של העיצוב לא פשוט.

שם הפרוייקט : Sakura, שם המעצבים : Takanori Urata, שם הלקוח : Sunsetclimax.

Sakura כוס

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.