מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזות בירה

Huanghelou

אריזות בירה מגדל העגור הצהוב הוא הבניין המפורסם ביותר בווהאן, סין. סדרת בירות זו הן פחיות התמונה העירוניות שהשיק מגדל העגור הצהוב. הם ממליצים לכולם על ווהאן באמצעות בירה, מוצר צריכה יומיומי. ובאמצעות השימוש בירוק, המייצג חיוניות ובריאות, וסגול מסתורי, להראות את שגשוגה של העיר מיום ללילה. מבחינת בחירת אלמנטים, המעצבת חיפשה את האלמנטים הכי מייצגים באזורים שונים בעיר לתיאור, והוסיפה סצנות אופי כדי להפוך את כל החיים לחיים וקרובים יותר לצרכנים.

שם הפרוייקט : Huanghelou, שם המעצבים : Jin Zhang, שם הלקוח : Huanghelou.

Huanghelou אריזות בירה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.