מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
עגילים

Tooth Fairy

עגילים עגילי פנינים ויהלומים זהב 18K. בהשראת אגדת השיניים. הם מראים חילופי שיניים של ילד כפי שנראים בצילום רנטגן. בצד שמאל, דמות של ילד מורכבת משן ראשית עשויה זהב 18K עם גימור פלורנטיני. פנינה בצורת לב מתחת מייצגת את השן הנכנסת למבוגרים. מימין, דמות נשית מציגה את פיית השיניים עם פנינה בצורת לב ככנפיים ופנינת מים מתוקים כתומה עם יהלום RBC משובץ מסגרת המתארת ​​את המטבע שהיא מביאה בתמורה לשן.

שם הפרוייקט : Tooth Fairy , שם המעצבים : Chiaki Miyauchi, שם הלקוח : Gems and Teeth.

Tooth Fairy  עגילים

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.