מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
קולקציית רהיטים

Jaipur

קולקציית רהיטים ג'איפור היא קולקציית רהיטים בת שבעה פריטים בהשראת העיר ג'איפור שבהודו. הקולקציה כוללת קונסולה, קרדנצה, מראה, מזנון, שטיח, נברשת ומנורת תלייה. הצורות שאובות מחזית חלת הדבש של ארמון האווא מאהל, בעוד הדוגמאות מזכירות את מלאכת הקדרות הכחולה של האזור. שיש לבן משולב עם לאפיס לזולי באמצעות שיבוץ אבן וחיפוי אבן, שתי מלאכות הודיות מסורתיות הנעשות בעבודת יד. את המזנון ניתן לפרק, וכל רגל מקובעת אל המשטח העליון, מה שמקל על ההובלה.

שם הפרוייקט : Jaipur, שם המעצבים : Sonal Tuli And Manoj Tuli, שם הלקוח : Within.

Jaipur קולקציית רהיטים

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.