מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
זהות מותג

Joy of Playing

זהות מותג שמחת המשחק היא זהות מותג שנוצרה עבור באלין, חברה המייצרת צעצועים לילדים. הזהות כוללת את הלוגו, נכסי המיתוג, האריזה וכן את הצבעים והצורות של הצעצועים והדמויות. השפה החזותית מינימליסטית, עם צורות פשוטות, פלטת צבעים מצומצמת ואיורי צבעי מים. לכל דמות צעצוע יש שם וסיפור, מה שמסייע לילדים ליצור חיבור רגשי. החומרים הנבחרים כוללים עץ, לבידים, נייר, כותנה אורגנית וצבעים המבוססים על מים וצמחים.

שם הפרוייקט : Joy of Playing, שם המעצבים : Yana Okoliyska, שם הלקוח : BALIN.

Joy of Playing זהות מותג

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.