מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מכבת אש

Hero

מכבת אש הירו הוא מכבת אש שתוכננה עבור זירות שריפה בבניינים גבוהים ומורכבים. לוח אינטראקטיבי משולב בצדה של הרכב מחזיק מסך טאבלט. לוחמי האש יכולים להגדיר מראש נתונים כגון יחס הקצף וקצב פליטת המים לשימוש ישיר בשטח. מספר רחפנים נושאים פצצות כיבוי אש ותומכים בצוות. הדמיה תרמית באינפרה-אדום מזהה את מצב השריפה ושולחת את המידע בחזרה למסך. הדלתות והמרכב עשויים מלוחות פלדה מעובים ורשתות הגנה מתכתיות משולבות. המטרה היא מעבר מכיבוי אש מסורתי לכיבוי אש חכם.

שם הפרוייקט : Hero, שם המעצבים : Wenkai Xue, שם הלקוח : LuXun Academy of Fine Arts.

Hero מכבת אש

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.