מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזת ביצת שוקולד

Smashy

אריזת ביצת שוקולד סמאשי היא אריזה של ביצי שוקולד שלובשת צורה של פטיש. העיצוב משלב בין צורת הפטיש לצורת הביצה, כך שהאריזה נראית גם כמו ביצה עם ידית. את סמאשי אפשר לרסק בכל מקום. הממתקים אז קופצים החוצה, ומעניקים רגע של הפתעה. התערובת בפנים כוללת שוקולדים, קרקרים, גומי וממתקים קשים. האריזה נמדדת 155 על 183 על 76 מילימטרים ועשויה מפלסטיק. סמאשי נועדה לחדש את ההרגל הישן של ריסוק ביצי שוקולד ולהפוך את אכילת החטיפים למשעשעת יותר.

שם הפרוייקט : Smashy, שם המעצבים : Mutian Yu, שם הלקוח : Savannah College of Art and Design.

Smashy אריזת ביצת שוקולד

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.