מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
סט תכשיטים

Ripples

סט תכשיטים ריפלס הוא סט תכשיטים הכולל שרשרת וזוג עגילים. הסט עשוי מזהב 18 קראט, ג'דאיט ויהלומים. הג'דאיט נחתך כך שחשף הכללות טבעיות המזכירות צמחי מים הנראים מתחת למים. סך של 189 יהלומים בחיתוך פרינסס משולבים לאורך קצה אחד, כך שהשכבות מדמות גלים המתפשטים כלפי חוץ. השרשרת בנויה סביב צינור זהב חלול המתעקל בעדינות ושומר על משקל נמוך. חמש שכבות עוקבות אחר קימורי הגוף לנוחות בלבישה. העיצוב שואב את השראתו מבריכת אביב המלוטפת ברוח.

שם הפרוייקט : Ripples, שם המעצבים : Yingting Yang, שם הלקוח : YING.

Ripples סט תכשיטים

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

ראיון עיצובי של היום

ראיונות עם מעצבים מפורסמים בעולם.

קרא את הראיונות והשיחות האחרונים בנושא עיצוב, יצירתיות וחדשנות בין עיתונאי עיצוב למעצבים, אמנים ואדריכלים מפורסמים בעולם. צפו בפרויקטים העדכניים ביותר ועיצובים עטורי פרסים של מעצבים מפורסמים, אמנים, אדריכלים ומחדשים. גלה תובנות חדשות על יצירתיות, חדשנות, אומנויות, עיצוב ואדריכלות. למדו על תהליכי עיצוב של מעצבים גדולים.