מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
פוסטר

Using Stuff

פוסטר פרויקט Using Stuff שיחזר את כרזת הסרט באמצעות סוגים שונים של חפצים. יצירות אמנות בהשראת הצורה והתפקוד המקוריים של האובייקט וכן מהחתימה של כל סרט. החפצים שבהם נעשה שימוש נעשו עם פריטים שקל למצוא בכל זמן ובכל מקום. הנושא של הפרויקט מכסה סוגיות חברתיות הנדונות כרגע (מלחמת רוסיה-אוקראינה, קוביד-19 וכו'). הוא נועד להיות נגיש בקלות לצופים על ידי שיוך נושאים לסרטים מפורסמים כמו ג'יימס בונד. כל עבודה מורכבת מצבעים חיים ורקעים פשוטים, המאפשרים לצופים להתמקד יותר בנושא.

שם הפרוייקט : Using Stuff, שם המעצבים : JUYOUNG HWANG, שם הלקוח : JIMMYnYOM.

Using Stuff פוסטר

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.