מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מושב ציבורי

Amplification of Sensation

מושב ציבורי "הגברת התחושה" הוא כיסא ציבורי העשוי מפלסטיק ממוחזר, המשמש גם כפסל. הכיסא מוצב לאורך הטיילת של נהר האן בסיאול. צורת המשפך עוטפת את היושב עליו ומגבירה את קולות העצים והמים. הצורה גם ממסגרת את הנוף וממקדת את תשומת הלב בסביבה. החומר מיוצר על ידי כתישת פסולת פלסטיק לחתיכות קטנות ויציקתן לכדי מושב. העיצוב מזמין את התושבים לנוח ולהרהר בסוגיות סביבתיות.

שם הפרוייקט : Amplification of Sensation, שם המעצבים : Eun Whan Cho, שם הלקוח : Seoul Metropolitan Government.

Amplification of Sensation מושב ציבורי

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.