מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מפזר ריח לאווירה

Lignea

מפזר ריח לאווירה אוסף Pomi d'Umbria Lignea הוא סדרה של מפזרי ריח לאווירה המיוצרים באומבריה, איטליה. כל מפזר משלב בקבוק זכוכית, מקלות במבוק טבעיים וראש עליון מעץ בעיצוב ייחודי. הראשים העליונים מיוצרים ממסגרות תמונה מעץ המעוטרות בעיצובי עלים ופירות. כל ראש מעוצב ביד ומסיים בציפוי עלי זהב, כך שאי-סדירויות קטנות בחומר הופכות כל פריט לייחודי בפני עצמו. מילויים חוזרים וגרסת ספריי מאריכים את השימוש באוסף. כאשר הבקבוק מתרוקן, ניתן להשתמש בראש העליון מעץ ככבד נייר.

שם הפרוייקט : Lignea, שם המעצבים : Elisabetta Furin per Pomi d'Umbria, שם הלקוח : Pomi d'Umbria.

Lignea מפזר ריח לאווירה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.