מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזת גלידה

Voila Cool Stuff

אריזת גלידה מדובר בסדרת מארזים ל-9 עיצובים בטעם גלידה המאוחדים תחת לוגו סמלי אחד, בהם מעצבת המעצבת מחדש את הצגת הגלידה. הוא יצר נושא חדש שבאמצעותו הוא מדמיין מחדש את הטעמים השונים בצורה של פירות סמליים ודפוסי צוף, טיפוגרפיה מקורית וגם צבעים רעננים רלוונטיים המדגישים את האלמנטים העיצוביים. העיצוב פשוט משחזר את מושג הטעם באמצעות אייקון הלשון המשמש בכל הטווח ומעורר דרך אחרת לחוש אותו.

שם הפרוייקט : Voila Cool Stuff, שם המעצבים : BOLD Branding, שם הלקוח : Voila Dessert Shop.

Voila Cool Stuff אריזת גלידה

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.