מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אופנוע חשמלי

Enduro2

אופנוע חשמלי אנדורו 2 נולד מהרעיון של שילוב אופנוע MTB ואנדורו במוצר אחד. העיצוב שלו בנוי משילוב של צורות המגלמים את שורשיו: מסגרת זריזה וקלילה בסיבי פחמן חשופים מוכנסת למנוע Ergal מהונדס CNC, שמקורו ברכיבה על אופנוע. האיחוד של שני החומרים התמזג באופן סינרגטי לצורה חדשנית חדשה. חזית האופניים מחפשת קו מתפתל ורך, המשלב בתוכם את הרכיבים החשמליים, בעוד שהחלק האחורי מזכיר טכניות וחוזק.

שם הפרוייקט : Enduro2, שם המעצבים : Andrea Agazzini, שם הלקוח : AGAZZINI BIKES.

Enduro2 אופנוע חשמלי

This exceptional design is a winner of platinum design award in toys, games and hobby products design competition. You should definitely see the platinum award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative toys, games and hobby products design works.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.