מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
ציוד למדידת קפה

Smell the Flower

ציוד למדידת קפה הריחו את הפרח הוא ערכת ציוד מדידה להכנת קפה בשיטת פור-אובר, הכוללת משקל ומדחום. המשקל שואב השראה מסידור פרחים. משקולות בצורת עלים ופירות מונחות על ענף, כך שאיזון פולי הקפה מזכיר סידור זר פרחים. המדחום מעוצב בצורת פרח, וכותרות הפרח נפתחות בסיבוב ככל שמודדים את המים החמים, כאשר כל עלה כותרת מסמן עשר מעלות. בערכה משולבים חרס, נחושת, אלומיניום ואקריליק. העיצוב מעניק להכנת קפה הפור-אובר אופי שליו וטקסי.

שם הפרוייקט : Smell the Flower, שם המעצבים : Forn Woei Koong, שם הלקוח : Forn Woei Koong Design Studio.

Smell the Flower ציוד למדידת קפה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.