מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
בקר IoT

Rx1

בקר IoT Rx1 הוא בקר אבטחה המחבר בין קוראי גישה למנעולים ומחליט האם לאפשר גישה. היחידה מותקנת על פס DIN בתוך ארון חשמל, ולכן הצורה מאופקת ומתאימה להקשר זה. סימונים מודפסים מציגים אילו חוטים מתחברים לכל פין בתקע, ונוריות LED מציינות אילו תקעים סובלים מתקלה. חלל פנימי ופתחי אוורור צדדיים מקררים את המעבד כאשר הבית מותקן על הקיר. לוחות ה-LED ממוקמים קרוב לפני השטח, מה שמייתר את הצורך בצינורות אור. המארז עשוי מפלסטיק עמיד בפני אש.

שם הפרוייקט : Rx1, שם המעצבים : Travis Baldwin, שם הלקוח : Crea Inc Design Ltd..

Rx1 בקר IoT

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.