מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
קולקציית אופנה

Sustainability

קולקציית אופנה וי ויסי היא קולקציית אופנה בת-קיימא המוצגת בשלוש סדרות. הסדרה הראשונה, Hangers, עושה שימוש חוזר בשאריות בדים מפנקסי דוגמאות של בתי חרושת ליצירת ז'קט בלייזר יוניסקס. הסדרה השנייה, Shade of Green, ממחזרת דוגמאות פיתוח ואבות טיפוס מיצרני הלבשה, וניתן ללבוש מספר פריטים בשתיים או שלוש דרכים שונות. הסדרה השלישית, Fabric Story, משתמשת בבדים מוסמכים ואיכותיים מיפן ומאיטליה. ההדפסה היא דיגיטלית ונעשית באמצעות דיו מתכלה. הבגדים מיוצרים לפי דרישה על מנת לצמצם פסולת מלאי ולתמוך במערכת אופנה מעגלית.

שם הפרוייקט : Sustainability, שם המעצבים : Vickie Au, שם הלקוח : V VISSI : revisit.

Sustainability קולקציית אופנה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.