מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
עיצוב פנים למשרד

Vivo Unicenter Office

עיצוב פנים למשרד משרדי Vivo Unicenter הם עיצוב פנים למשרד הממוקם בשנזן. העיצוב יוצר איזון בין פרטיות לתקשורת פתוחה, כך שצוותים ויחידים יכולים לעבוד זה לצד זה בתוך מרחב גדול אחד. בלובי, רצפת דלפק הקבלה משולבת עם עיצוב הקיר והתקרה כדי לבטא את תרבות הארגון. גישה אחידה מיושמת בכל אזורי משרדי הצוות. החומרים העיקריים הם אבן ג'אז לבנה, גימור עץ אלון צהוב בעל סיבים ישרים, שטיח אמנותי וזכוכית צבועה. התוצאה היא סביבת עבודה פשוטה ומודרנית, נוחה ויעילה.

שם הפרוייקט : Vivo Unicenter Office, שם המעצבים : Yining Wang, שם הלקוח : Gold Mantis.

Vivo Unicenter Office עיצוב פנים למשרד

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.