מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
ליפסטיק

Yanzhi

ליפסטיק יאנג'י הוא ליפסטיק בהשראת ניירות האודם ששימשו בסין העתיקה. העיצוב מחזיר צורה קוסמטית קלאסית אל חיי היומיום המודרניים. לחיצה עדינה בתחתית הנרתיק מזיזה את נייר השפתון החוצה. המשתמשת לוחצת את שפתיה על הנייר כדי למרוח את הצבע, והנייר נמשך פנימה באמצעות לשונית קטנה. הנרתיק עשוי מפלסטיק PP, חומר המתאים למגע ישיר עם מוצרי קוסמטיקה ומזון, וחלק השפתון עשוי מנייר עמיד למים ועמיד לקריעה. הגוף הדק והשטוח מתאים בקלות לארנק.

שם הפרוייקט : Yanzhi, שם המעצבים : Bruce Tao, שם הלקוח : Bruce Tao.

Yanzhi ליפסטיק

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.