מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
תוכנית טלוויזיה פוליטית

Wa Lana Waqfa brand

תוכנית טלוויזיה פוליטית Wa Lana Waqfa (הבה נעצור) היא תוכנית פוליטית יומית המתמקדת בחדשות אקטואליות. היא מאירה אירוע חדשותי ומנתחת אותו לעומק. צוות העיצוב ביצע מיתוג מחדש מלא (פתיח, אולפן, גרפיקה בתוכנית, פרומו...) כדי לשקף נאמנה את הקונספט של התוכנית, הנסוב סביב "הדגשה" ו"עצירה" בנושא מסוים. האות הראשונה בשם התוכנית מאירה את האות הראשונה של המילה השנייה, כדי להעביר את המסר של הדגשה וחקירה. הקו המוארך בסוף המילה השנייה מייצג הפסקה (שם התוכנית).

שם הפרוייקט : Wa Lana Waqfa brand, שם המעצבים : Rami Yaser Hosni, שם הלקוח : TRT Arabi TV channel.

Wa Lana Waqfa brand תוכנית טלוויזיה פוליטית

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.