מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
עיצוב פנים לשימוש חוזר מותאם

Jed

עיצוב פנים לשימוש חוזר מותאם ג'ד הוא מרכז עסקים ואירועים הממוקם בשליירן, שווייץ, בפאתי ציריך. הפרויקט הופך מפעל ייצור רכבות לשעבר, ולאחר מכן מתקן להדפסת עיתונים, לאתר בשטח של 36,000 מטרים רבועים עם כ-2,000 מקומות עבודה. משרדים, אתרי אירועים, מסעדות, אזורי עבודה משותפת ובית קלייה לקפה משולבים בתוך אדריכלות פוסט-תעשייתית. קנה המידה של אולמות ההדפסה לשעבר נשמר. קומות חדשות, שני אטריומים, רמפות, גשרים וגרמי מדרגות פתוחים מוסיפים אור יום, זרימה מרחבית וחיבור.

שם הפרוייקט : Jed, שם המעצבים : Evolution Design, שם הלקוח : Evolution Design.

Jed עיצוב פנים לשימוש חוזר מותאם

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.