מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזת תה

Have A Good Tea

אריזת תה Have A Good Tea היא עיצוב אריזה לתה בטעמים יפניים המיוצר בעיר ההיסטורית קאווגואה. הקופסה מכילה תה בטעמי פריחת דובדבן ופריחת דובדבן לילית, שנוצרו במיוחד לעונת צפייה בפריחת הדובדבן. איורי אקוורל בעבודת יד מציגים נוף מקומי, ואזור הלוגו מוטבע כדי להבדילו מהאיור שברקע. הקופסה נוחה לאחיזה, עשויה מנייר איכותי לא מבריק וממוחזר, וניתנת לפירוק לצורך מיחזור. העיצוב שואף להציג את תרבות התה בפני קהל צעיר יותר.

שם הפרוייקט : Have A Good Tea, שם המעצבים : Toshiki Okada, שם הלקוח : Zikkichi Co.,Ltd..

Have A Good Tea אריזת תה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.