מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזת משקאות

Tazo Refresh

אריזת משקאות Tazo Refresh הוא עיצוב האריזה עבור קו של תה קר פרימיום מוכן לשתייה. הקו מבוסס על שלושה טעמים מותגיים מבוססים, בשמות Zen,‏ Awake ו-Passion. סוגי התה מוסמכים כאורגניים ואינם מכילים צבעים או ממתיקים מלאכותיים. האריזה מוצעת בבקבוקים למנה בודדת בנפח 12 אונקיות ובבקבוקים לריבוי מנות בנפח 42 אונקיות העשויים מפלסטיק ממוחזר בשיעור של 100 אחוז. צבעים נועזים של המרכיבים משולבים עם לבן כדי לבטא כל טעם רענן בבירור על המדף. העיצוב שואף לשמר את הקונים הנוכחיים ולמשוך קהל הרפתקני יותר.

שם הפרוייקט : Tazo Refresh, שם המעצבים : PepsiCo Design and Innovation, שם הלקוח : PepsiCo Design & Innovation .

Tazo Refresh אריזת משקאות

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.