מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אגרטל רב-תכליתי

Castelli di Ceramica

אגרטל רב-תכליתי קסטלי די צ'רמיקה הוא אגרטל קרמי מודולרי המשמש גם כקערת פירות או כלי אחסון. האגרטל מורכב מארבעה חלקים המוערמים זה על גבי זה בחיבור יציב ומדויק. כשהוא סגור, היצירה משמשת כאובייקט דקורטיבי לשולחנות ולמזנונים, וניתן גם להניח בה פרחים. כאשר ארבעת החלקים מופרדים, כל אחד מהם משמש כקערה או ככלי אחסון בפני עצמו. כל חלק מעוטר ביד בסגנון המסורתי של קסטלי, כפר איטלקי בעל היסטוריה ארוכה באומנות הקרמיקה. ניתן לשטוף את האגרטל במדיח כלים.

שם הפרוייקט : Castelli di Ceramica, שם המעצבים : Andrea Cingoli, שם הלקוח : ConceptIcon Design Studio.

Castelli di Ceramica אגרטל רב-תכליתי

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.