מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אולם תצוגה

Agape and Poliform Flagship Store

אולם תצוגה חנות הדגל של Agape ו-Poliform היא אולם תצוגה קמעונאי בטאיצ'ונג, טייוואן. העיצוב הפנימי משתמש בעיקר בשחור, לבן ואפור, כך שהמרחב נשאר רקע רגוע למוצרים המוצגים. חומרי עץ מוסיפים תחושת חום ומאזנים את הגוונים הקרים. במקום להוסיף עיטורים מיותרים, העיצוב מנצל את הבניין הישן עצמו, שבו חלונות גדולים רבים מכניסים אור טבעי. מנורות ואור השמש יוצרים יחד אווירה משתנה במהלך היום. הסביבה הניטרלית מתאימה גם למוצרים עתידיים, מה שמפחית את בזבוז החומרים הנובע משיפוצים חוזרים ונשנים.

שם הפרוייקט : Agape and Poliform Flagship Store, שם המעצבים : Hao Chen, שם הלקוח : BMH Interior Design.

Agape and Poliform Flagship Store אולם תצוגה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

ראיון עיצובי של היום

ראיונות עם מעצבים מפורסמים בעולם.

קרא את הראיונות והשיחות האחרונים בנושא עיצוב, יצירתיות וחדשנות בין עיתונאי עיצוב למעצבים, אמנים ואדריכלים מפורסמים בעולם. צפו בפרויקטים העדכניים ביותר ועיצובים עטורי פרסים של מעצבים מפורסמים, אמנים, אדריכלים ומחדשים. גלה תובנות חדשות על יצירתיות, חדשנות, אומנויות, עיצוב ואדריכלות. למדו על תהליכי עיצוב של מעצבים גדולים.