מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
גן מלון

Mercury

גן מלון מרקורי הוא גן מלון שתוכנן עבור אזור הכניסה של מלון בחוף האלמוגים של אי קיש, לצד המפרץ הפרסי. הגן משתרע על פני 1200 מטרים רבועים. הצורות שאובות מהעולם התת-ימי, ובפרט מהאלמוגים והדגים הנראים לאורך החוף. תאורה שונה מיושמת בכל צד וזווית כדי ליצור ניגודיות. בלילה, גן האלמוגים המואר מזכיר את יצורי החוף הביו-לומינסנטיים של המפרץ הפרסי. המטרה היא להביא תחושה של רוגע ימי אל תוך מרחב המלון.

שם הפרוייקט : Mercury, שם המעצבים : Peyman Kiani Falavarjani, שם הלקוח : PKA.

Mercury גן מלון

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.