מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
תיק בננה

Bellativita

תיק בננה המעצבת אימצה את המוטו "פחות זה יותר" והפכה את הפשטות למרכזית בגישתה. בהשראת אמנות המשבצות של פיט מונדריאן ושאיפתו לטוהר, היא יצרה תיק פאזל באמצעות צבעי יסוד, כשכל אחד מסמל מושג חיים. Bellativita נוצר מגיאומטריה עגולה, כאשר חלק חתוך משמש כידית. תיק רב-תכליתי זה ניתן לענוד כחגורה, תרמיל גב או לאחיזה ביד, ומתאים הן לשימוש יומיומי והן לאירועים מיוחדים.

שם הפרוייקט : Bellativita , שם המעצבים : Nasrin Bagheri, שם הלקוח : Nasrin Bagheri Studio.

Bellativita  תיק בננה

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.