מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
התקנה

Trolley Coaster

התקנה טרולי קואסטר היא מיצב דינמי שנוצר עבור תערוכת עיצוב בפינגטונג, טייוואן. שני מסלולים מוגבהים חופפים נושאים עגלות קניות סביב מתחם בשטח של 6,600 מטרים רבועים, ומחברים בין שישה אזורי תערוכה נושאיים. העגלות הנעות מזכירות את המראה והצליל של סופרמרקט. המסלולים תוכננו ויוצרו על ידי טכנאי עגלות במה לתיאטרון בובות כפפה. העגלות הושאלו מחברת קמעונאות והוחזרו לשימוש הציבור לאחר התערוכה. המנועים, הגלגלים והמסלולים נעשה בהם שימוש חוזר עבור עגלות במה לתיאטרון בובות, מה שהוזיל את העלות והפחית את הפסולת.

שם הפרוייקט : Trolley Coaster, שם המעצבים : Chih-Kang Chu, שם הלקוח : Cultural Affairs Department of PINGTUNG County Government.

Trolley Coaster התקנה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.