מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
תכשיטי בטון

Eastern Blocks

תכשיטי בטון "בלוקים מזרחיים" הוא אוסף תכשיטי בטון בהשראת בנייני הפאנלים של מזרח אירופה. האוסף כולל שרשראות ועגילים העוקבים אחר צורות בנייני הדירות הטרומיים. הבטון נבחר משום שהחומר קל משקל, אינו גורם לאלרגיות ואינו נשבר בקלות. כל פריט מתחיל כשרטוט תלת-ממדי, ולאחריו אבות-טיפוס ותבניות סיליקון ליציקה. חלקי הבטון המוגמרים מחוברים לאחר מכן עם כסף ועור. האוסף מזמין מבט רענן על המורשת האדריכלית של מזרח אירופה.

שם הפרוייקט : Eastern Blocks, שם המעצבים : Gerda Liudvinaviciute, שם הלקוח : CELSIUS 273.

Eastern Blocks תכשיטי בטון

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.