מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
תווית יין

Cera Una Volta

תווית יין סרה אונה וולטה (היה היה פעם) הוא לא רק יין אלא גם קפיצה אל העבר. הוא נולד מהחלום ליצור תכשיט יינני קטן על ידי שמירה על תורתם של האבות וטכניקות ייצור היין של העבר. הרעיון של הקונספט היצירתי של יין מספר, בפשטות ההפרבולות של האגדות המיוצגות היטב על ידי האיור שעל התווית, את סיפור הולדתו של היין הזה ושל מי שהפיק אותו. הסגנון שנבחר הוא אגדה בכוונה, כדי לתת מגע קסום ליין השונה מאוד מהסגנון הקלאסי של ורמנטינו.

שם הפרוייקט : Cera Una Volta, שם המעצבים : Giovanni Murgia, שם הלקוח : Cantine Chessa.

Cera Una Volta תווית יין

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.