מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מערכת זהות לפסטיבל

SciFest Los Angeles

מערכת זהות לפסטיבל SciFest Los Angeles היא מערכת זהות שנוצרה עבור פסטיבל קולנוע היפותטי בן שמונה ימים המוקדש לסרטי מדע בדיוני. התוכנית אוצרת סרטי מדע בדיוני קלאסיים משנת 1970 ועד 2017, וכוללת ז'אנרי משנה כגון פעולה, אנימציה ומסתורין. גופן תלת-ממדי, בהשראת סצנות של ארבעה ממדים, משמש כשפה הוויזואלית המרכזית בכל היישומים. הפוסטרים פועלים עם מציאות רבודה, כך שהצופים יכולים לחקור את העומק שלהם. ממשקי האפליקציה והאתר משתמשים בגרפיקה תלת-ממדית קינטית.

שם הפרוייקט : SciFest Los Angeles, שם המעצבים : Ching-Fa Lung, שם הלקוח : Art Center College of Design.

SciFest Los Angeles מערכת זהות לפסטיבל

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.