מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
משענת פרק כף היד

Beanlly

משענת פרק כף היד הכנת בובות השעועית בשיטה המסורתית של קליפות נבטי שעועית מיובשות, ארבע דמויות סמליות של צ'יינה טאון הישנה של סינגפור: טוקאי, דודו קופי, אשת סמסוי ומאג'י. הם עזרו לבנות את סינגפור הישנה באמצעות יצירת מקומות עבודה, מתן נוחות לכוסות, בניית תשתיות ומתן טיפול בילדים, בהתאמה. במאמץ של קשישי צ'יינה טאון הנוכחיים, בובות השעועית מעוצבות כמשענת פרק כף היד, צעצוע חיבוק או מזכרת מהמקצועות הישנים. מטרתו היא לשמש כמוזה לגילוי היסטוריה מקומית ולעודד את הדורות הצעירים לחקור עוד יותר את תרבותם.

שם הפרוייקט : Beanlly, שם המעצבים : Jesvin Yeo, שם הלקוח : Designing Cultures Studio.

Beanlly משענת פרק כף היד

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.