מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
עיצוב קמע

Pride Shrike

עיצוב קמע פרייד שרייק (Pride Shrike) הוא קמע שעוצב עבור אירוע ספורט תיכוני לאומי שנערך בפינגטונג, טייוואן. הקמע מבוסס על הטריון החום, הציפור הרשמית של מחוז פינגטונג, שנבחרה במקום דמויות הקוף שזוהו במשך שנים רבות עם העיר. יועצים אורניתולוגים נועצו לצורך העיצוב כדי להבטיח שמסכת העיניים השחורה, פלג הגוף העליון האדמדם וקצה הזנב הלבן יוצגו בדיוק. הקמע צויר הן בצורה גרפית והן בצורה תלת-ממדית, ועובד לכדי מדבקות מונפשות עבור אפליקציית הודעות נפוצה. המטרה היא לקדם את הספורט ואת האזור המארח.

שם הפרוייקט : Pride Shrike, שם המעצבים : Meng Chih Chiang, שם הלקוח : Pingtung County Government.

Pride Shrike עיצוב קמע

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

ראיון עיצובי של היום

ראיונות עם מעצבים מפורסמים בעולם.

קרא את הראיונות והשיחות האחרונים בנושא עיצוב, יצירתיות וחדשנות בין עיתונאי עיצוב למעצבים, אמנים ואדריכלים מפורסמים בעולם. צפו בפרויקטים העדכניים ביותר ועיצובים עטורי פרסים של מעצבים מפורסמים, אמנים, אדריכלים ומחדשים. גלה תובנות חדשות על יצירתיות, חדשנות, אומנויות, עיצוב ואדריכלות. למדו על תהליכי עיצוב של מעצבים גדולים.