מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אנימציה במדיה מעורבת

Preludes

אנימציה במדיה מעורבת פרלודים היא אנימציית מדיה מעורבת קצרה המבוססת על שיר בעל אותו השם מאת ט.ס. אליוט. הסרט נמשך דקה ושמונה שניות ומשלב את הדימויים של אליוט עם יצירה מוזיקלית מקורית. הסצנות מקושרות זו לזו באמצעות נושא וסאונד ולא באמצעות סגנון חזותי אחיד. העבודה משלבת אנימציה דו-ממדית ותלת-ממדית, שעוצבה בתוכנת Cinema 4D, עובדה באמצעות Redshift והורכבה ב-After Effects. תצפיות אוויריות עוברות אל מפלס הרחוב, שם דמויות חולפות זו על פני זו מאחורי מסכים. האנימציה מהרהרת בחיים המודרניים דרך טקסט ותיק יותר.

שם הפרוייקט : Preludes, שם המעצבים : Matthew Rankin, שם הלקוח : Matthew Rankin.

Preludes אנימציה במדיה מעורבת

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.