מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
פנים חנות תה

Discussion of Space

פנים חנות תה "דיון על מרחב" היא חנות תה הממוקמת בשנג'ן, סין. העיצוב מתחיל מהצורה הבסיסית ביותר ומשתמש בגושים לבנים טהורים כדי ליצור מרחב תה מרחף. הגושים משולבים אופקית ואנכית בזוויות שונות, תוך שמירה על מערכת מודולרית המבוססת על כפולות של חמש עשרה. טרצו אפור מכסה את הרצפה והקירות ומדגיש את הצורות הלבנות. נעשה שימוש בצבע רהיטים עמיד, דלפקי אבן מלאכותית לבנה וצבע תקרה ידידותי לסביבה. ניתן לשכפל את המערכת המודולרית בחנויות בגדלים שונים.

שם הפרוייקט : Discussion of Space, שם המעצבים : Und Design Studio, שם הלקוח : HEYTEA.

Discussion of Space פנים חנות תה

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.