מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
עיצוב פנים למועדון

Yujintai

Yujintai עיצוב פנים למועדון

עיצוב פנים למועדון יוג'ינטאי הוא חלל פנים פרטי של מועדון הממוקם בבייג'ינג. הפרויקט משתרע על שטח של 350 מטרים רבועים והושלם בשנת 2018. העיצוב מיישם את האסתטיקה של תקופות סונג ומינג בתוך חלל מודרני. הרצפה עשויה משיש כהה בעל גימור עם דוגמאות של הרים ונהרות. התקרה משתמשת בגימור מראה אפור כהה המזכיר מים שקטים ואדוות עדינות. מסגרות חלולות מחלקות את החדרים ויוצרות קצב רגוע. אזור נטיעות נופי עונה על היעדר הצמחייה במבנים מודרניים ותומך באווירה שקטה.

שם הפרוייקט : Yujintai, שם המעצבים : Jidong Cao, שם הלקוח : Osten Space Design.

Yujintai עיצוב פנים למועדון

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות חלל פנים ותחרות עיצוב תערוכות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הברונזה עטור הפרסים כדי לגלות הרבה חללי פנים חדשים, חדשניים, מקוריים ויצירתיים ועבודות עיצוב תערוכות.

אגדת עיצוב של היום

מעצבים אגדיים ויצירותיהם עטורות הפרסים.

אגדת עיצוב של היום

אגדות העיצוב הן מעצבים מפורסמים במיוחד שהופכים את העולם שלנו למקום טוב יותר עם העיצובים הטובים שלהם. גלה מעצבים אגדיים ואת עיצובי המוצר החדשניים שלהם, עבודות אמנות מקוריות, אדריכלות יוצרת, עיצובים אופנה מצטיינים ואסטרטגיות עיצוב. תהנו וחקרו עבודות עיצוב מקוריות של מעצבים, אמנים, אדריכלים, מחדשים ומותגים עטורי פרסים ברחבי העולם. קבל השראה מעיצובים יצירתיים.

קדם את העיצוב שלך