מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
יישום נייד

Crave

Crave  יישום נייד

יישום נייד אפליקציה לנייד, Crave מספקת תשובה לכל תשוקה. שירות אוכל מאוחד, Crave מחבר בין משתמשים למתכונים ומסעדות, מתזמן הזמנות לארוחות אוכל ומציע קהילה בה המשתמשים יכולים לחלוק את החוויות שלהם. Crave כולל פריסת רשת תמונות עם לוח חזותי עם תוכן חזותי. באמצעות עיצוב מינימליסטי וצבעים בהירים, כל מסך בממשק מספק פונקציונליות ברורה תוך עידוד מעורבות המשתמש. השתמש בכמיהה כדי לשפר את הבישול של האדם, לגלות מטבחים חדשים ולהפוך לחלק מקהילה שמעודדת חקר והרפתקאות קולינריות.

שם הפרוייקט : Crave , שם המעצבים : anjali srikanth, שם הלקוח : Capgemini.

Crave  יישום נייד

זעיר עיצוב טוב זה הוא זוכה בפרס עיצוב בתחרות לעיצוב ממשקים, אינטראקציה וחוויית משתמש. בהחלט כדאי לכם לצפות בתיק העבודות של המעצבים הזוכים בפרסים, כדי לגלות עבודות רבות נוספות בתחום עיצוב ממשקים, אינטראקציה וחוויית משתמש, שהן חדשניות, מקוריות ויצירתיות.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

מעצב היום

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.

קדם את העיצוב שלך