מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
ספר

Vanishing Crafts

Vanishing Crafts ספר

ספר נעלם מלאכות נועד לקדם את המודעות למלאכת יד מסורתית. זה תוכנן לשמש כפרויקט זיכרון של סינגפור, לחלוק סיפורים של האומנים האחרונים שנותרו. הקוראים מוזמנים לקחת חלק כיוצרים שותפים. הדפים מעוצבים עם הרבה מקום ריק עבור הקלט האוצר שלהם, רישומי הזיכרון שלהם ותצלומים של כל אומן מסורתי ומסחר הולך ונעלם מרחבי העולם. על מנת שההיסטוריה היקרה הזו תעבור לדורות הבאים, מצורף ספר סיפורים לילדים כדי להציג את המורשת הזו לדורות הצעירים.

שם הפרוייקט : Vanishing Crafts, שם המעצבים : Jesvin Yeo, שם הלקוח : Designing Cultures Studio.

Vanishing Crafts ספר

העיצוב המדהים הזה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות עיצוב מדיה מודפסת ומפורסמת. בהחלט כדאי שתראה את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות ופרסום בעיצוב מדיה שפורסם.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

מעצב היום

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.

קדם את העיצוב שלך