מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אגרטל

Flower Shaper

Flower Shaper אגרטל

אגרטל סדרת האגרטלים הללו היא תוצאה של ניסויים ביכולות ומגבלות החימר ומדפסת חימר תלת מימדית בנויה בעצמה. החימר רך וגמיש כאשר הוא רטוב, אך הופך להיות קשה ושברירי כאשר יבש. לאחר חימום בכבשן, חימר הופך לחומר עמיד ועמיד למים. המיקוד הוא ביצירת צורות ומרקמים מעניינים שקשה לבצע זמן רב ואף לא ניתן לעשות זאת בשיטות מסורתיות. החומר והשיטה הגדירו את המבנה, את המרקם ואת הצורה. כולם עובדים יחד כדי לעצב את הפרחים. לא נוספו חומרים אחרים.

שם הפרוייקט : Flower Shaper, שם המעצבים : Dave Coomans and Gaudi Hoedaya, שם הלקוח : xprmnt.

Flower Shaper אגרטל

עיצוב מדהים זה הוא זוכה בפרס עיצוב כסף בתחרות עיצוב טפסים ומוצרים מודפסים ב-3d. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבים עטורי הפרסים בכסף כדי לגלות עבודות רבות אחרות חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות מודפסות 3D ועיצוב מוצרים.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

צוות עיצוב של היום

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.

קדם את העיצוב שלך