מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזה

The Fruits Toilet Paper

The Fruits Toilet Paper אריזה

אריזה חברות וחנויות רבות ברחבי יפן מעניקות גליל נייר טואלט ללקוחות במתנה חידוש כדי להראות את הערכתם. נייר הטואלט של הפירות תוכנן כדי וואו לקוחות עם הסגנון החמוד שלו, מושלם לאירועים כאלה. ישנם 4 עיצובים לבחירתם של קיווי, תות, אבטיח ותפוז. מאז ההכרזה על תכנון ושחרור המוצר הוא הוצג בלמעלה מ -50 כלי תקשורת, כולל תחנות טלוויזיה, מגזינים ואתרי אינטרנט, ב -23 ערים ב -19 מדינות.

שם הפרוייקט : The Fruits Toilet Paper, שם המעצבים : Kazuaki Kawahara, שם הלקוח : Latona Marketing Inc..

The Fruits Toilet Paper אריזה

עיצוב מצוין זה זוכה בפרס עיצוב זהוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב הזהוב של פרסי המעצבים המוזהבים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצוב היום

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.

קדם את העיצוב שלך