מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אופניים אלקטרוניים מעץ

wooden ebike

wooden ebike אופניים אלקטרוניים מעץ

אופניים אלקטרוניים מעץ חברת ברצלונה Aceteam יצרה את האופנוע האלקטרוני הראשון מעץ, המשימה הייתה לבנות אותו בצורה ידידותית לסביבה. החיפוש אחר שותף לשיתוף פעולה מוסמך הצליח עם הפקולטה למדעי העץ והטכנולוגיה של אוניברסיטת אברסוואלדה לפיתוח בר-קיימא. הרעיון של מתיאס ברודה הפך למציאות, תוך שילוב טכנולוגיית CNC והידע בחומר עץ, E-Bike העץ נולד.

שם הפרוייקט : wooden ebike, שם המעצבים : Matthias Broda, שם הלקוח : aceteam Berlin.

wooden ebike אופניים אלקטרוניים מעץ

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות עיצוב רכב, ניידות ותחבורה. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, ניידות ותכנון תעבורה.

ראיון עיצובי של היום

ראיונות עם מעצבים מפורסמים בעולם.

ראיון עיצובי של היום

קרא את הראיונות והשיחות האחרונים בנושא עיצוב, יצירתיות וחדשנות בין עיתונאי עיצוב למעצבים, אמנים ואדריכלים מפורסמים בעולם. צפו בפרויקטים העדכניים ביותר ועיצובים עטורי פרסים של מעצבים מפורסמים, אמנים, אדריכלים ומחדשים. גלה תובנות חדשות על יצירתיות, חדשנות, אומנויות, עיצוב ואדריכלות. למדו על תהליכי עיצוב של מעצבים גדולים.

קדם את העיצוב שלך