מחט ערבוב לקפה, מפזר קפה Se Pro Set הוא סט להכנת קפה הכולל מחט ערבוב ומפזר. מחט הערבוב משתמשת במנגנון לחיצה המפזר מחדש במהירות את שכבת אבקת הקפה. כוונון גובה גלוי ורציף מתאים לקערות אבקה בעומקים שונים. במצב מנוחה המחט נסוגה אל תוך הבסיס כדי למנוע מגע עם השולחן. המפזר אוסף ומחלק קפה טחון באופן אחיד ובעל פינות מעוגלות לאחיזה בטוחה. חיבור מגנטי מקל על העגינה עם קערת האבקה. בייצור נעשה שימוש באלומיניום מאולגן בהתזת חול ובפלדת אל-חלד מלוטשת למראה.
שם הפרוייקט : Se Pro Set, שם המעצבים : Bomber Coffee, שם הלקוח : Bomber Coffee Equipment Manufacturing (Zhongshan) Co. , Ltd.
עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות בישול, כלי שולחן, כלי שתייה ועיצוב כלי בישול. בהחלט כדאי שתראה את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות נוספות של כלי בישול חדשים, חדשניים, מקוריים ויצירתיים, כלי שולחן, שתייה וכלי בישול.