מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
סט תכשיטים

GreenCirc

GreenCirc  סט תכשיטים

סט תכשיטים בהשראת מוטיבים מעגליים באדריכלות ובמסורות מזרחיות, האוסף מגלם את מחזורי הטבע הנצחיים, מלידה ועד התחדשות. הוא משלב את טהרת החורף עם חיוניות האביב ומשיג איזון הרמוני. מיקום ייחודי של טבעות ועגילי ספירלה דינמיים משלבים יופי עדין עם עיצוב חזק המתאים לכל אירוע. קווים זורמים וגדלי אבנים מגוונים יוצרים קצב מרתק, בעוד המשחק בין אבנים ירוקות ולבנות מסנוור בזוהרו.

שם הפרוייקט : GreenCirc , שם המעצבים : Nima Nazem Zomorodi, שם הלקוח : Zomorrodi Jewelry Gallery.

GreenCirc  סט תכשיטים

זהו עיצוב מצוין, והוא זכה במקום השלישי בתחרות העיצוב לתכשיטים, בקטגוריית עיצוב תכשיטים. בהחלט כדאי לכם לצפות בתיק העבודות של המעצבים זוכי מדליית הברונזה, כדי לגלות עוד רבות מיצירות העיצוב החדשניות, המקוריות והיצירתיות בתחום התכשיטים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

מעצב היום

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.

קדם את העיצוב שלך