מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
עיצוב פנים

Home Oasis

Home Oasis עיצוב פנים

עיצוב פנים ממוקם בצומת פרברי סואן של העיר Ernakulam בקרלה, הודו, הוא בית אבות בן 40 שנה שהיה צריך לשפץ. נבנה כדי לאכלס משפחה בת שישה חברים: זוג מקסים, שלושת ילדיהם ואמם הקשישה. הרעיון היה לאחד את החלל כולו ולהחזיר את נשמתו של בית שעבר שיפוצים קלים במהלך השנים. מתוך כוונה לעודד מעבר של אור ואוורור בשפע לתוך הבית, המעצבת הגדילה את הפתחים והורידה קירות חוסמים כדי ליצור חללים אווריריים ונופים.

שם הפרוייקט : Home Oasis, שם המעצבים : Avinash Joshy, שם הלקוח : Studio Nirvana.

Home Oasis עיצוב פנים

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות חלל פנים ותחרות עיצוב תערוכות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הברונזה עטור הפרסים כדי לגלות הרבה חללי פנים חדשים, חדשניים, מקוריים ויצירתיים ועבודות עיצוב תערוכות.

אגדת עיצוב של היום

מעצבים אגדיים ויצירותיהם עטורות הפרסים.

אגדת עיצוב של היום

אגדות העיצוב הן מעצבים מפורסמים במיוחד שהופכים את העולם שלנו למקום טוב יותר עם העיצובים הטובים שלהם. גלה מעצבים אגדיים ואת עיצובי המוצר החדשניים שלהם, עבודות אמנות מקוריות, אדריכלות יוצרת, עיצובים אופנה מצטיינים ואסטרטגיות עיצוב. תהנו וחקרו עבודות עיצוב מקוריות של מעצבים, אמנים, אדריכלים, מחדשים ומותגים עטורי פרסים ברחבי העולם. קבל השראה מעיצובים יצירתיים.

קדם את העיצוב שלך