מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
סמארטפון

Hot 20S

Hot 20S סמארטפון

סמארטפון Hot 20S הוא סמארטפון עם כיסוי אחורי משנה צבע. הכיסוי האחורי משלב דיו פוטוכרומי ודיו זוהר בגימור אחד. באור יום, קרינה אולטרה סגולה הופכת את המשטח לכחול סגול וחושפת דוגמה גרפית. בסביבה חשוכה, אותו משטח זוהר בכחול ירוק ומציג את האפקט ההפוך. שלושה מצבי צבע נוצרים ללא כל צריכת חשמל. הגימור מיוצר באמצעות עשרים שלבי עיבוד, ליטוש קפדני וערבוב צבעים מבוקר. המטרה היא להוסיף הפתעה וערך רגשי לשימוש היומיומי בטלפון.

שם הפרוייקט : Hot 20S, שם המעצבים : Lu Ni, שם הלקוח : Infinix.

Hot 20S סמארטפון

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות איכות עיצוב וחדשנות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבים עטורי הפרסים בכסף כדי לגלות עבודות עיצוב חדשות וחדשניות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

צוות עיצוב של היום

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.

קדם את העיצוב שלך